Tausta

torstai 24. lokakuuta 2013

Kinkku-juustohyrrät

Pikkusuolaista nopeasti pöytään tällä ohjeella.


500 g voitaikinaa

Täyte:
200 g palvikinkkua
1/2 paprika

1/2 purjo
2 dl juustoraastetta
mustapippuria


Pinnalle:
1 muna 1 dl juustoraastetta

Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi. Ripottele taikinan päälle kinkkukuutiot, paprikakuutiot ja suikaloitu purjo. Ripottele pinnalle mustapippuria ja juustoraastetta. Kieritä taikina rullaksi ja leikkaa noin 2 cm paksuisia paloja. Laita laikkauspinta ylöspäin leivinpaperin päälle ja voitele munalla. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.



(Ohje Open cafe)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti