400 g | vähärasvaista naudan jauhelihaa (käytin hirveä) |
1 | iso sipuli |
2 (250 g) | punajuurta (raasteena 3 dl) |
2 - 3 dl | vettä |
1 prk (2 1/2 dl) | Valio maustettua ruokakermaa Kolme juustoa |
2 1/2 rkl | tomaattipyreetä |
1/2 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1/2 dl | persiljaa |
Laita pannulle voita, kuumenna. Paista siinä jauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää raastettu punajuuri.
Lisää vesi ja juustokerma. Anna
kiehua hiljalleen kannen alla 5 - 7 min tai kunnes kypsää. Mausta
tomaattipyreellä, suolalla ja mustapippurilla.
Ripota päälle hienonnettua persiljaa.
Tarjoa keitettyjen kuoriperunoiden ja porkkanoiden tai pastan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti