Tausta

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Punajuuri-jauhelihakastike

Valion sivuilta löytyi herkullinen kastikeohje, jota innostuin kokeilemaan. Maistui hyvin koko perheelle :)


400  g vähärasvaista naudan jauhelihaa (käytin hirveä)
1    iso sipuli
2   (250 g) punajuurta (raasteena 3 dl)
2 - 3 dl vettä
1  prk  (2 1/2 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kolme juustoa
2 1/2  rkl tomaattipyreetä
1/2  tl suolaa
mustapippuria myllystä
1/2  dl persiljaa


Laita pannulle voita, kuumenna. Paista siinä jauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää raastettu punajuuri.
Lisää vesi ja juustokerma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 5 - 7 min tai kunnes kypsää. Mausta tomaattipyreellä, suolalla ja mustapippurilla.
Ripota päälle hienonnettua persiljaa.
Tarjoa keitettyjen kuoriperunoiden ja porkkanoiden tai pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti