Tausta

tiistai 19. marraskuuta 2013

Pekoni-juustoteeleivät

Eipä ole tullut tehtyä teeleipiä sitten yläkouluaikojen... Nämä maistuivat iltateellä kurkkuviipaleilla höystettynä.


3 3/4 dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 dl öljyä
1 dl maitoa
2 dl juustoraastetta
½ pkt (85 g) pekonia (tai kinkkusuikaleita)
1 sipuli

Pilko pekoni pieneksi ja paista rapeaksi. Valuta rasva pois. Kuullota myös paloiteltu sipuli paistinpannulla.
Sekoita kuivat aineet (vehnäjauho, leivinjauhe, suola) keskenään. Lisää nesteet.
Raasta juustoa ja lisää se pekonin sekä sipulisilpun kanssa taikinaan.
Vaivaa taikinaa kevyesti ja muotoile siitä halkaisijaltaan n. 24 cm kokoinen teeleipä uunipellille.
Paista 200 asteessa n. 30 min.

Ohje http://abeautifulbite.com/ham-and-cheese-scones/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti