Tausta

maanantai 20. tammikuuta 2014

Välimerellinen jauhelihavuoka

Tästä riittää sapuskaa vähän isommallekin porukalle...


2 kpl sipulia
4 kpl valkosipulinkynsiä
2 rkl ruokaöljyä
750 g jauhelihaa
1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
1 tlk tomaattipyrettä
7 dl vettä
1 ps Blå Band Italian pata -aineksia
1 rkl pizzamaustetta
2 kpl kesäkurpitsaa
1 prk fetajuustokuutioita (à 250 g)
1 dl mustia kivettömiä oliiveja
1 ps pizzajuustoraastetta (à 300 g)
kasviöljyä

Silppua sipulit ja kuullota ne paistinpannulla öljyssä. Siirrä sipuli suureen kattilaan.
Ruskista jauheliha ja siirrä se sipulin joukkoon. Mausta seos fondilla ja tomaattipyreellä.
Lisää vesi ja pata-ainekset, pippuri sekä pizzamauste. Keitä hiljalleen noin 10 min.
Siivuta kesäkurpitsa.
Lado voideltuun, laakeaan uunivuokaan kerroksittain pataa, kurpitsasiivuja, juustoraastetta ja fetakuutioita.
Jätä päällimmäiseksi kerros kesäkurpitsasiivuja, ripottelle loput juustoraasteesta ja oliiveista pinnalle.
Paista uunissa 200°C:ssa noin 30 min.


(Sirpa Talka - Perheen ruokavuosi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti