Tausta

lauantai 8. helmikuuta 2014

Uunikalaa

Tämän reseptin juju on sinappi-kurkkusalaatissa. Kuvassa kalafileet valmiina uuniin :)


kirjolohta fileoituna (muukin kala käy)
n. 1 tl suolaa
tillisilppua
n. 5 cm pala purjoa ohuina renkaina

Kastike:
1 prk kolmen sipulin ruokakermaa
3/4 dl sinappi-kurkkusalaattia
ripaus valkopippuria

Laita kalafileet uunivuokaan ja ripottele päälle suola, tillisilppu ja purjorenkaat.
Sekoita kastikeaineet ja kaada fileiden päälle.
Kypsennä 200 asteessa n. 30 - 40 min.
Koristele tillisilpulla ja sitruunalohkoilla.

(Hyvää ruokahalua - parhaat kasvis- kana- ja kalaruoat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti