Tausta

lauantai 23. elokuuta 2014

Aura-punajuuri-kinkkulaatikko

Syksyisiä makuja...


    3 kpl punajuurta
    150 g saunapalvikinkkua
    200 g ruis-riisiseosta tai  2,5 dl tummaa riisiä
    5 dl kevytmaitoa
    170 g sinihomejuustoa
    1/2 tl suolaa
    1/4 tl mustapippuria

Pinnalle
  
1/2 dl lehtipersiljaa


Kuori ja raasta punajuuret. Leikkaa kinkku suikaleiksi. Sekoita kulhossa punajuuriraaste, kinkku ja riisisekoitus. Levitä seos uunivuokaan.

Lämmitä maito kattilassa. Sulata siihen tuorejuusto/homejuusto. Lisää mausteet. Kaada uunivuokaan ja sekoita tasaisesti punajuuriseokseen. Paista 200-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.

Anna aura-punajuuri-kinkkulaatikon vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Koristele lehtipersiljalla ja tarjoile salaatin kera.


(maku.fi-sivustolta hieman muokaten)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti